Over ons

Janson Bridging is marktleider in Europa voor de verhuur van stalen modulaire bruggen, pontons, roro’s en ferry’s en wereldwijd het grootste verhuurbedrijf met vestigingen in diverse landen en een wereldwijd distributienetwerk. Lees hier alles over onze organisatie, bekijk waar onze verkoopkantoren zich wereldwijd bevinden, blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom Janson en haar oplossingen en bekijk de vacatures bij onze organisatie.

Bedrijfsomschrijving

Janson Bridging is het grootste modulaire brugproductie- en bruggenbouwbedrijf in Europa en het grootste brugverhuurbedrijf ter wereld met meer dan 25.000 ton modulaire apparatuur die is opgeslagen in 7 snel inzetbare voorraden in heel Europa. Het hoofdkantoor is gevestigd in Hank in Nederland en daarnaast heeft Janson Bridging vestigingen in het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Duitsland, België, Italië, Noorwegen en Spanje.

 

Verder 


Verkoopkantoren

Optimale beschikbaarheid en bereikbaarheid zijn in deze branche bijzonder belangrijk. Daarom beschikt Janson Bridging over acht Europese vestigingen. Op strategische locaties beschikken we daarnaast over direct bruikbare voorraad voor het bouwen van bruggen, pontons, roro’s en ferry’s. Zo kunnen we altijd levering van onze producten garanderen en de problemen van opdrachtgevers snel en adequaat oplossen.

Verder 


Nieuws

Janson Bridging staat niet stil. Dagelijks werken wij met ons team aan mooi projecten in binnen- en buitenland om bereikbaarheid te realiseren en om innovatieve en aantrekkelijke (modulaire) oplossingen te kunnen bieden voor onze opdrachtgevers. Volg het laatste nieuws en de ontwikkelingen op onze site.

 

Verder 


Vacatures

Werken bij Janson Bridging betekent actief zijn in een toonaangevend bedrijf waar het prettig werken is en waar gedreven professionals elke dag hun best doet om te excelleren. Past dat bij jou? Welkom bij Janson Bridging! Kijk of er momenteel een vacature is die aansluit bij jouw talenten en solliciteer.

Verder 

Delen