Financieel

U heeft gekozen voor een oplossing van Janson Bridging. Dan volgt de vraag op welke wijze u dit financieel gaat inpassen in uw project. Wilt u uw brug, ponton, roro of ferry kopen, huren of op een andere wijze exploiteren? Vanzelfsprekend kunt u eigen middelen inzetten of een beroep doen op uw huisbankier of financieringsinstelling. Maar u kunt ook overwegen om Janson Bridging bij dit traject te betrekken en de financiering bij ons onder te brengen. De afgelopen jaren hebben wij meermaals ervaren dat het financieren en exploiteren van omvangrijke projecten complex en tijdrovend kan zijn. Daarom kunnen we onze klanten ook op dit gebied ontzorgen.

Huren

Centraal staat altijd een oplossing die past bij uw specifieke probleemstelling. Begrijpelijk vinden wij het dat u pas wilt investeren in middelen op het moment dat u ze nodig heeft en daadwerkelijk gebruikt. Om die reden kunt u bij Janson Bridging kiezen voor de huur van een brug, ponton, roro of ferrie. U bespaart aanschaf-, opslag- en onderhoudskosten. En bovendien bent u verzekerd van een oplossing die naadloos op uw wensen aansluit. Verandert uw behoefte? Dan verandert onze oplossing met u mee. Flexibiliteit is het sleutelwoord! Hoe het ons lukt om u dit te bieden? Janson Bridging beschikt over de grootste voorraad bruggen ter wereld en heeft dus altijd voldoende modulaire elementen beschikbaar om aan de vraag te voldoen.

Kopen

Vanzelfsprekend zijn de bruggen, ponton’s, roro’s en ferries van Janson Bridging ook te koop. Zeker wanneer u gedurende een langere termijn gebruik wilt maken van een van onze oplossingen of compleet maatwerk kiest, kan koop aantrekkelijk zijn. Tijdens, maar ook na het aankooptraject mag u van ons de beste support verwachten. Vanaf het engineeren van de oplossing tot oplevering, service en eventueel training van gebruikers: ontzorging is ons doel, net als het bieden van topkwaliteit, duurzaamheid en gebruiksvriendelijkheid.

Koop-terugkoop

Bent u van plan om gedurende een lange tijd een tijdelijke oplossing in te zetten? Dan kan het interessant zijn om gebruik te maken van een koop-terugkoop constructie. Bij een koop-terugkoop constructie schaft u de oplossing aan en retourneert u deze als u deze niet meer nodig heeft. Er zal dan een van tevoren afgesproken restbedrag aan u terugbetaald worden. Uiteraard is deze afhankelijk van de periode waarover de oplossing wegblijft. Dit type overeenkomst zorgt ervoor dat u niet te veel huurpenningen betaald en is over het algemeen pas interessant na een periode van ca. 4 1/2 jaar.

Huur-koop

Er zijn situaties te bedenken waarbij er op relatief korte termijn een technische oplossing voorzien moet worden. Het kan echter zijn dat er tijdelijke geen of onvoldoende budget is of dat de gekozen tijdelijke oplossing uiteindelijk toch een permanent karakter krijgt. In dat geval is een huur-koop constructie een passende oplossing. Dit type overeenkomst geeft u de mogelijkheid om tijdelijk een oplossing te creëren en voldoende budget of draagvlak te genereren voor de aanschaf van de brug, ponton, roro of ferry oplossing. Er zal een van tevoren afgesproken verrekensleutel gehanteerd worden voor de huurpenningen die op het aanschafbedrag in mindering word gebracht.

Delen