Engineering

Ingenieursbureau Janson Bridging

Adequate oplossingen volgens bestek, normen en regelgeving wellicht heeft u het concrete eindproduct in de vorm van een brug, ponton, roro of ferry al helemaal in gedachten. Of misschien heeft u nog een breder geformuleerd probleem waarvoor een Janson Bridging product de oplossing kan zijn. In beide gevallen vindt u gegarandeerd belangrijke meerwaarde in onze afdeling engineering.

Raadpleeg onze professionals voor:

  • Alle soorten berekeningen zowel reactiekrachten en/of statische berekeningen
  • Al uw vragen over Nederlandse wetgeving, EU-regels en wereldwijde normen
  • Het bedenken van een concrete oplossing voor uw infrastructurele probleem

Ontwerp in 3D

Nadat we uw vraag volledig in beeld hebben en in overleg diverse scenario’s hebben bekeken, kiezen we in overleg de beste oplossing. Het ontwerp dat onze engineers vervolgens maken, is 3-dimensionaal. 3D-ontwerpen heeft als groot voordeel dat het faalkosten reduceert, omdat het de complete constructie in beeld brengt. Bovendien helpt het bij het visualiseren van de oplossing.

Investeren in innovatie

Ons engineeringteam werkt hoofdzakelijk aan opdrachten, maar besteedt ook doorlopend tijd aan productontwikkeling, research en development. Zo veranderen onze producten en diensten mee met onze klanten en weten we steeds opnieuw te verrassen met innovatieve nieuwe concepten. Heeft u dus een vraag of probleem dat u aan ons wil voorleggen? Neem dan contact met ons op, wij gaan graag met u in gesprek!

Delen