Services

Financieel

U heeft gekozen voor een oplossing van Janson Bridging. Dan volgt de vraag op welke wijze u dit financieel gaat inpassen in uw project. Wilt u uw brug, ponton, roro of ferry kopen, huren of op een andere wijze exploiteren? Vanzelfsprekend kunt u eigen middelen inzetten of een beroep doen op uw huisbankier of financieringsinstelling. Maar u kunt ook overwegen om Janson Bridging bij dit traject te betrekken en de financiering bij ons onder te brengen. De afgelopen jaren hebben wij meermaals ervaren dat het financieren en exploiteren van omvangrijke projecten complex en tijdrovend kan zijn. Daarom kunnen we onze klanten ook op dit gebied ontzorgen.

Verder 


Engineering

Adequate oplossingen volgens bestek, normen en regelgeving wellicht heeft u het concrete eindproduct in de vorm van een brug, ponton, roro of ferry al helemaal in gedachten. Of misschien heeft u nog een breder geformuleerd probleem waarvoor een Janson Bridging product de oplossing kan zijn. In beide gevallen vindt u gegarandeerd belangrijke meerwaarde in onze afdeling engineering.

Verder 


Security and Disaster Relief

Door de klimaatverandering staat de veiligheid van mens en samenleving wereldwijd onder druk. Als er niet adequaat wordt ingegrepen zal de wereld worden geconfronteerd met ernstige gevolgen zoals bijvoorbeeld conflicten over water, voedsel en grondstoffen, hongersnood en grote groepen ontheemden. De mens moet handelen om onomkeerbare problemen te voorkomen. Als een van de grootste bruggenbedrijven ter wereld neemt Janson Bridging verantwoordelijkheid. Met ons nieuwe bedrijfsonderdeel Janson Security & Disaster Relief Services bieden we onze kennis en know-how wereldwijd aan, aan militaire en civiele veiligheidsorganisaties. Met als gezamenlijk doel: bijdragen aan een betere wereld.

Verder 

Delen