Containerponton

Soms vereist een klus extreme maatregelen. Dankzij de containerpontons van Janson Bridging kunnen zelfs de állerzwaarste klussen op het water met gemak worden uitgevoerd. Dankzij de deklast van 12 ton per vierkante meter en ons unieke koppelsysteem kan zelfs zwaarste materiaal veilig aan het werk op het water.

Janson Bridging is in staat gelegenheidssamenstellinen in elke gewenste vorm af te leveren. Of u nu een samenstel nodig heeft met een sleuf in het midden of een specifiek werkeiland, het kan allemaal. Ook kunnen de container pontons worden ingezet als pontonbrug. Het ponton is samengesteld uit drie waterdichte compartimenten die elk voorzien zijn van een mangat.

Op het ponton zijn cornerblocks aangebracht voor het bevestigen van alle mogelijke voorzieningen. Door dergelijke spudpalen, lieren, bolders en meer mee te leveren hopen we u zo veel mogelijk te kunnen ontlasten. Bovendien is het ponton DNV-GL gecertificeerd. Daarnaast helpen we u graag met stabiliteits- en sterkteberekeningen.

Containerpontoon 12m

Oplossing
Pontons
Lengte
11,98m
Breedte
2,48m
Hoogte
1½m
Gewicht
10.500 kg
Draagvermogen bij 30cm vrijboord
21.000 kg
Deklast
12 ton/m2
Certificering
DNV-GL

Containerpontoon 6m

Oplossing
Pontons
Lengte
5,98m
Breedte
2,48m
Hoogte
1½m
Gewicht
8.000 kg
Draagvermogen bij 30cm vrijboord
8.000 kg
Deklast
12 ton/m2
Certificering
DNV-GL

Container pontons

  • Geschikt voor het zwaarste werk
  • Deklast van 12 ton per m2
  • Zowel in lengte als breedte te koppelen
  • Vele accessoires beschikbaar
  • DNV-GL gecertificeerd
Containerponton

Uitgelicht

Projecten

Projecten

Plaatponton
Oplossing

Plaatponton

De plaatpontons van Janson zijn uitermate geschikt als drijvende brug voor grote evenementen of voor onderhoudsklussen op het water. Onze gekoppelde p...